galleriskena.se

Om

Kontakt: info@kram.se   Tel: 08 154872    

karta Kram

ArtiTeQ galleriskenor / tavelhängningssystem,
det enkla sättet att hänga upp tavlor!

Galleriskena.se webbshop erbjuder Sveriges största sortiment av moderna, diskreta tavelhängnings system / galleriskenor / tavelskenor som gör att du kan hänga upp, hänga om och byta dina tavlor snabbt och lätt i alla miljöer. Vi har längst erfarenhet i Sverige av tavelhängnings system. Din tavel-hängning blir roligare, enklare, flexiblare och framför allt, färre hål i väggen som döljs av skenan som du klickat på väggfästena! Alla priser är inklusive moms.
I vår webbshop hittar du olika galleriskenor / tavellister / tavelskenor från ArtiTeQ. Många av tillbehören till våra skenor, som bildkrokar och perlonlinor passar även till andra märkes-skenor som Stas, Newly & Nielsen. Fråga oss gärna!
Vi är återförsäljare för det Holländska bolaget Artiteq (www.artiteq.com) med lång erfarenhet av tillverkning av kvalitets system av olika tavelhängnings system som täcker behovet både i privata hem, kontor, skolor, dagis och för arkitekter som söker nya kreativa lösningar. Systemen är prisvärda, hållbara, diskreta, flexibla, pålitliga, eleganta och av högsta kvalitet. Vi ger tio års garanti på skenorna! i vår webbshop hittar Du galleriskenor för vägg, tak, tavelskenor kombinerade med tavelbelysning och tavelskenor för konsthängning upp till 100 kg. Kontakta oss för rådgivning, K ram KAN galleriskenor och har skenor på lager för snabb leverans över hela Sverige både till kommuner, byggbolag, arkitekter och privatpersoner.
För ett  gratis prov på vår mest sålda skena "Klick", skicka ett mejl till info@kram.se med ditt namn och adress.

Vår mest sålda skena för konsthängning är vår vita galleriskena ArtiTeQ Klick, 200 cm. Tavelskenorna är enkla att montera med sina platta väggfästen som fungerar som mall för borrhålen och gör att skenan ligger tätt mot väggen och taket.
Sätt upp väggfästen med medföljande skruv och plugg, tryck fast skenan på fästena, trä in en lina/wire i spåret på underkanten av skenan, häng en bildkrok på linan och häng upp din tavla, KLART!
Nu kan du enkelt dra linan utmed skenan och höja och sänka bildkroken tills tavlan hänger där DU vill ha den utan att göra nya hål i väggen! Du kan koppla ihop hur många tavelskenor du vill och ändå dra linan dit du vill ha den. Använd gärna tavellisten som en taklist så får du ett elegant, enkelt och nästan osynligt system för din tavelhängning!
Kontakta oss gärna för frågor om skillnaderna på de olika systemen, låt oss råda dig vilket system som passar just Dina behov bäst! Vi hjälper dig att räkna ut vad som behövs och gör naturligtvis kostnadskalkyler. Vi har lager i Stockholm och skickar skenor och tillbehör över hela Sverige både till privatpersoner, företag, stat och kommun.
I Stockholm kan vi buda samma dag när Du har bråttom, eller om du väljer att plocka upp din beställning hos oss på Surbrunnsgatan 48 efter avtal.
Vi har tio års garanti på våra skenor, samt två års garanti för våra tillbehör med undantag för lampor där vi har garanti för fabrikationsfel. Alla priser är inklusive 25% moms.


Kontakt: info@kram.se