foretagskund

FÖRETAG, KOMMUN, LANDSTING & STAT

Om du vill handla eller vill ha en offert för ett företag, organisation, stat, landsting eller kommun och önskar e faktura på din beställning eller som PDF, skicka ett mejl till info@galleriskena.se eller info@kram.se med din beställning. Vi behöver organisationsnummer, faktura och leveransadress och namn och telefonnummer till beställare och mottagare. Vi mejlar tillbaka en orderbekräftelse.

Självklart kan du också ringa 08 154872 och beställa eller få en offert innan du handlar. Ring oss gärna om du behöver råd om olika skensystem och tillbehör. Vi finns här för rådgivning om ditt projekt antingen det gäller våra Artiteq system eller ett befintligt system för tavelhängning

Är du företag och vill ha faktura eller e faktura, beställ INTE i webbshopen där vi har Klarna som betalningsmottagare. Klarnas faktura innehåller inte en specifikation av beställda varor. Vi har ingen möjlighet att skriva faktura i efterskott för betalning med Klarna tyvärr.

Observera att företag INTE har samma returrätt som privatpersoner på nätet. Här reglerar köplagen. Har företaget beställt varor och godkänt leveransen kan dessa endast skickas tillbaks under särskilda betingelser, gäller det beställningsvaror godkänner vi inte returer om inte varan är felaktig eller skadad.